AMD-hez gyári Wreath Stealth hűtőt tegyem rá, ami előre van pasztázva, vagy mehet a régi, rézmagos?
Elvileg az LC Power CosmoCool 95-ös is támogatja az AM4 foglalatot, ilyenem van, mégiscsak rézmagos, jó a légszállítása, kb. ugyanannyi mint a gyári AMD hűtőé, ami sima alubordás.
Attól tartok elrontom a pasztázást és még a jó ég is olyan lesz, vagy pedig keveset nyomok és ezért melegedni fog... nem szeretek pasztázni, pedig középre nyomom, ahogy a nagykönyvben elő van írva.
Jó nagy hülye problémám van tudom, de én akkor is az LC-t raknám fel, jobban bízok benne. Meg lehet halkabb is.
A legalapabb R3 1200-ast vettem. Nem tudom, az számít-e hogy legutóbbi hanyag pasztázásom óta a Xeon E5430 (Q6700 egyenértékű, de 95W TDP elvileg) játék közben, vagy épp Aida 100%-os terhelésen nem ment 72 fok fölé. Elég sok az is, de anno az még kevesebb volt.
Szerintem annyira nem rossz ez az LC, főleg akkor gondolom az 1200-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!