Miért nem működnek az USB portjaim?
Asus H310M-K R2.0
Intel i5-9400
Sapphire Radeon RX 580
16 GB RAM
Egyszerűen az első két 3.0-s USB csatlakozóm nem működik, és ez iszonyat bosszantó. :S Tényleg mindent megpróbáltam, amit csak találtam ezzel kapcsolatban, de semmi eredmény!
Roppant érdekes hisz a win10 a sima usb 3.0-ás vezérlőket natívan kezeli.
Eszközkezelőben nincs felkiáltójeles, vagy ismeretlen eszköz?
Próbáld már meg úgy start menü/újraindítással a gépet újraindítani hogy közben folyamatosan nyomod a shiftet. Így eléred azt a menüpontot hogy kiválaszthasd a csökkent módban történő indítást. Ott mindenféle sallang nélkül megy a rendszer. Ha ott működik az előlapi usb port akkor olyan szoftverben/driverben kell keresni a hibát ami a windows telepítését követően került fel.
Furcsa a hiba, nem gondolnám hogy hardver probléma lenne.
Melyik windows tetted fel? home/pro?
Pro x64
Csökkentett módban se működnek. :(
Sajnos ez némelyik tört Windows-nak a sajátossága.
Napokig küzdöttem ezzel én is, majd egy korábbi build számú windows-t telepítettem, és azzal működött.
Ez után frissítettem a rendszert, és végeredményben a legfrissebb windows-om lett, csak nem volt már ez a bagatel hiba, és rendben volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!