Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működnek az USB...

Miért nem működnek az USB portjaim?

Figyelt kérdés
Most telepítettem újra a Windows-t, pendrive-ról, amit az egyik elülső (elvileg 3.0-ás) USB portba dugtam bele. Miután a Windows feltelepült, ez a port egyszerűen nem működik tovább. Már ezerféle oldalon keresgéltem a bajt, BIOS-t, chipsetet frissítettem, letöröltem majd újratelepítettem az USB drivereket, de egyszerűen semmi... Szerintetek?
2020. jan. 22. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen gépre (konfig) telepítettél milyen windowst?
2020. jan. 22. 20:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Asus H310M-K R2.0

Intel i5-9400

Sapphire Radeon RX 580

16 GB RAM

Egyszerűen az első két 3.0-s USB csatlakozóm nem működik, és ez iszonyat bosszantó. :S Tényleg mindent megpróbáltam, amit csak találtam ezzel kapcsolatban, de semmi eredmény!

2020. jan. 22. 20:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt kihagytam, hogy Win 10-et telepítettem.
2020. jan. 22. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Roppant érdekes hisz a win10 a sima usb 3.0-ás vezérlőket natívan kezeli.

Eszközkezelőben nincs felkiáltójeles, vagy ismeretlen eszköz?

2020. jan. 22. 20:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Nincs-nincs (bekapcsoltam a rejtett eszközök megjelenítését is, hátha úgy találok valamit, de nem).
2020. jan. 22. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Próbáld már meg úgy start menü/újraindítással a gépet újraindítani hogy közben folyamatosan nyomod a shiftet. Így eléred azt a menüpontot hogy kiválaszthasd a csökkent módban történő indítást. Ott mindenféle sallang nélkül megy a rendszer. Ha ott működik az előlapi usb port akkor olyan szoftverben/driverben kell keresni a hibát ami a windows telepítését követően került fel.

Furcsa a hiba, nem gondolnám hogy hardver probléma lenne.

Melyik windows tetted fel? home/pro?

2020. jan. 22. 21:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Pro x64

Csökkentett módban se működnek. :(

2020. jan. 22. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos ez némelyik tört Windows-nak a sajátossága.

Napokig küzdöttem ezzel én is, majd egy korábbi build számú windows-t telepítettem, és azzal működött.

Ez után frissítettem a rendszert, és végeredményben a legfrissebb windows-om lett, csak nem volt már ez a bagatel hiba, és rendben volt minden.

2020. jan. 23. 05:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tört, eredeti Win 10, és természetesen a legújabb frissítésekkel.
2020. jan. 23. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!