Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ajánlanátok "budget" gépbe...

Ajánlanátok "budget" gépbe tápegységet?

Figyelt kérdés
Apus netezős gépet raknék össze (3200G-vel), ház még nincs kiválasztva.
2020. jan. 22. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
2020. jan. 22. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Annál is olcsóbban ott az FSP SP500-A 450W. Az meg egy későbbi bővítést is elvisel.
2020. jan. 22. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:

10-12 ezer körül vannak az újak, amik jobbak. Lehet gagyit is venni bele, vagy lesz tőle baja a gépnek, vagy sem.

pl:

[link]

Illetve ha tényleg budget, akkor érdemes lehet használtan nézelődni. Tipikus példa az én tápom, 5 évesen vettem mástól, jelenleg 9 éves, de gyártói 7 éves garancia volt rajta, szóval nem a gagyi fajta, mai napig jól megy, majd ha lesz pénzem gépcserére, akkor azt is lecserélem, de addig szépen teszi a dolgát.

Mivel APU-s gép, 300 watt már bőven elég, de ha csak nagyobbat találsz, az se gond.

[link]

[link]

(igen, 530w egy komolyabb videokártyás konfigot is elvisz, de az új árához képest nem vészes ez sem és ha egyszer bővítesz, oda is elég).

2020. jan. 22. 15:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerintem az FSP lesz a befutó, vagy egy használt, még meglátom.
2020. jan. 22. 21:38
 5/5 MGéza ***** válasza:
Ne spórold ki belőle a tápot. AZ apn nem rossz választás viszont nem a leghosszabb az élettartama és aránylag hangos, attól függ mik az igényeid. Én kicsi, helytakarékosat tervezek és mivel tudom hogy nem lesz bővítés, 50-60k körül határoztam meg a ház+tápegység összes költségét. Ettől persze lényegesen kevesebből is ki lehet hozni, csak akkor egy bazi nagy üres torony lesz a végeredmény.
2020. jan. 23. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!