Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy minosegi tapot,...

Vettem egy minosegi tapot, corsair. Elso nap mar zorgott a ventije. A 14 napbol kifutottam. Mit lehet tenni vele?

Figyelt kérdés
2020. jan. 22. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A 14 nap csak a szó nélküli visszaküldés határideje, ezután jön szóba a garancia.
2020. jan. 22. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Vagy megpróbálhatod elküldeni garanciásként - de kétséges, hogy ilyen dologért kicserélnék.

2. Vagy megpróbálhatod megjavítani, de akkor ugrik a jótállás.

Igen jó esetben csak valami hozzáér/nem lett jól meghúzva a csavar és rezonál - szét kell csavarozni a tápot, meg kell nézni és megigazítani a ventilátort.

Nem annyira optimális esetben csapágyas a ventilátor - ez esetben szét kell kapni a tápot és meg kell olajozni (műszerolajjal) a ventilátort:

[link]

Rosszabb esetben hibás a táp ventilátora - cserélni kell. Ezen teszt: [link] szerint Hong Hua HA1225H12S-Z 120 mm, 12 V, 0.58 A, 2200 RPM légkavaró van benne - ehhez hasonlót kell szerezni.

2020. jan. 22. 10:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Garanciaban mwgneznek de az sem megoldas igazan... Full bevan kabelkotegelozve minden kabel meg elvezetve.... Aztan 2-4 het a garanciaztatasi ido. Aztan addig gep nelkul maradok plussz az is lehet hogy semmit se csinalnak vele
2020. jan. 22. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha hibás, akkor is cseréltesd ki! Inkább maradj 2 hétig gép nélkül, minthogy később még nagyobb legyen a baj.
2020. jan. 22. 19:01
 5/5 A kérdező kommentje:
sajnos nincs beleszólásom
2020. jan. 22. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!