Ez a gép elvinné a mai játékokat?
Mondjuk 720p-be low mediumon 60 fps-el, vagy legalább olyan 30 fps korüliértékkel monitorom au tudtommal úgysem full hd! Ezt a gépet nem rég vettem használtan 40k-ért,sajna ennyi volt a keret. És szeretnék rajta gta 5,divison 2,quantium break, wolfenstein youngblood, rage 2, pubg, ac odyssey, rust és még sok játékkal (újj játékokkal is játszani!) A gépem adatai:
AMD FX 9370 4.4 GHz (8 core 4 theard ha jól tudom nem olyan jó mint egy 4c 8t vagy 6c 6t processzor, de elvileg egy 4c 4t-től hatékonyabb)
Tápegység: az egy MS-Tech 550W
hdd:5400rpm
ssd: Samsung 850 evo m.2 250gb
ram: 8gb ram, amiből valamiért van mikor csak 7,3 gb-t használ ki.
vga: GeForce GT 740 2gb GDDR5
Ami eddig nagyobb gépigényű játék volt, és elment rajta. 980p mediumon 27-30 fps-el is az a BF5 volt! Na meg a shadow of tomb raider is ment 768p low-medium-ba 32-47,48 fps-el! De azok közűl amivel játszanék van újabb, nagyobb gépigényű és roszabbul optimanzált. És a tomb raidernél is 60-90 másodpercente néha leesik 2 pillanatra az fps hírtelen 10 alá, ez nem zavart még eddig. De ez mitől lehet?
Low 30 biztosan meglesz, néhol a medium is, de a gt740 nem játékra van, szerintem sokat vársz el tőle.
Amúgy tuti hogy nem azzal a kártyával használta az előző tulaj, csak kéznél volt és beletette :D
Ha lesz pénzed és újítasz egy kártyát akkor sokat javulhatna a gaming experienced.
Abszulut minimum: r7 260x/gtx 750 ti
10k körül talán már lehet találni hardveraprón.
Ugye elírtad és az FX 8370 akar lenne?
Nem,
Pl a Metro Exodus el sem indulna.
Ram: azért 7,3gb mert az op redszer használja.
Játéknál a videókártya a legfontosabb és ez a gt 740 harmatgyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!