Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy olyan problémám lenne...

HoldSleep kérdése:

Egy olyan problémám lenne hogy van gy fél éves Lenovo IdeaPad 330-am és a mikrofon valamilyen oknál fogva 2 napja nem működik. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Egy hete még rögzített mindent. A hang vezérlőpultban mutatja a beépített mikrofont, ott a zöld pipa hogy megfelelően működik viszont a zöld jelzés mellette nem mozog ha beszélek. Csak ha bekapcsolom a mikrofon visszahallgatást akkor működik, se discord se sehol. És külső mikrofonnal is ez a helyzet. Driver rinstall megvolt. Mi lehet a probléma?

2020. jan. 18. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Vezérlőpultos hangbeállításokban alapértelmezett arra, amire használnád? Tulajdonságaiban (Beállításaiban??) némítás/hangerő/erősítés értelemszerű?
2020. jan. 18. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Minden beállítást megnéztem. Minden ugyanúgy van ahogyan akkor amikor még működött.
2020. jan. 18. 11:23
 3/5 A kérdező kommentje:
De egyébként azt sem értem, hogy ha a beépített nem is működik de attól függetlenül az összes többit miért nem ? Se az állványos mikrofonom de a fejhallgatóm mikrofonja se semmi...mindre azt jelzi a hangvezérlő pultban hogy működik mindegyiket visszahallom ha bekapcsolom a mikrofon figyelést de sehol máshol nem megy egyik sem. Se játékokban a voicechaten se a discordon se messenger hívásban. És közben mindengyik felismeri a mikrofont mind jelzi hogy van mikrofon elérhető de nem működik egyik sem.
2020. jan. 18. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapértelmezett felvételforrás?
2020. jan. 18. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz ez alatt? Bocsi nem vagyok valami nagy számítógép zseni :/
2020. febr. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!