Meddig húzzam az 1GB-os HD 4890 Vapor x-em Gpu Clock-ját úgy hogy legyen teljesítmény növekedés de azért stabil is legyen?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 20:58
1/4 anonim válasza:
Az én HD5770-es kártyámmal kipróbáltam, mindent felhúztam max-ra(Memory/GPU clock),de játékoknál semmit sem javult az FPS.Szerintem te is húzd fel addig ameddig akarod aztán Test Custom Clocks.. gombra kattintva leteszteli hogy stabil-e.
2/4 A kérdező kommentje:
áh higgy nekem az kinyirja a kártyát ha stabil ha nem ott azért hőfok feszültség mindent kell nézni. nem vagyok tapasztalatlan jó pár vga-t húztam már de ezt a 4890-et sehogy nem tom belőni hogy stabil is legyen meg azért legyen értelme is a tuning-nak. Én amúgy Furmark-al tesztelek sztem sokkal jobb. És nálad meg az van hogy azért nem nőt az fps mivel belefutottál egy cpu limitbe. milyen procid van?
2010. júl. 21. 21:32
4/4 A kérdező kommentje:
Nos akkor próbáld meg úgy hogy kicsit húzol procit is. most sikerült beállítanom a vga-t és 8-10 FPS növekedés volt gta IV-ben
2010. júl. 22. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!