Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy rx 5700 jó választás?

Egy rx 5700 jó választás?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Videokártya vásárlás előtt állok, egy rx 570 és kártyát akarok nyugdíjba küldeni.

A választásom a következő kártyára esett.

Link:

[link]

Meglevő konfigba menne. Ryzen 2600 +16gb ddr4 ram 3200mhz és egy fsp hyper 600w táp.

Véleményeket szeretnék kérni,amennyiben lehetséges érvekkel alá támasztva, nem nagyon ismerem az új AMD szériát, annyit tudok, hogy a kezdetleges kártyák eléggé forró fejűek voltak. Mindenféleképpen 8gigas kártyát szeretnék, azért nem is néztem a 6gb-ál szerelteket. Pl. Rtx 2060

Ahogy néztem teszteket eléggé erős kártya. Valakinek esetleg tapasztalat, ezzel kapcsolatban.?

Válaszokat előre is köszönöm.🙂 Többet nem szeretnék rá költeni.

Játékra használnám.

Bocsi az irásért telóról vagyok.

2020. jan. 12. 17:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Használt kártyát nem szeretnék, egyszer már megjártam. 🙂
2020. jan. 12. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van ennyiért 2060S is, én inkább azt vennék, 5700xt szintet hoz többnyire - ennyi az indoklásom, olcsóbb, gyorsabb kártya, a 2060S meg ugyanúgy 8GB vramot kapott, nem csak 6 ot. Nincs semmi baj az 5700 al, mondjuk 110-115 körül, 135 sok érte ma. Ha semmiképp nem akarsz nvidia kártyát akkor hozzátennék még egy kicsit és keresnék egy 5700xt t valamelyik boltban(ahogy nézem 145-147 körül indulnak a normális(nem referencia) modellek).
2020. jan. 12. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó kártya, én az árával nem annyira vagyok kibékülve, Oazison 140-ért már XT is van.

Illetve ott az RTX 2060 SUPER, amin már 8 GB a VRAM, erősebb kicsit, és hasonló árban megkapod.

Illetve ha AMD-ből igazán csendes, hűvös kártyát akarsz, én a Sapphire modellek közt nézelődnék, esetleg Powercolor, ami hasonló minőség szokott lenni. Asusnak is vannak jó megoldásai, de náluk azért könnyebben bele lehet nyúlni a darázsfészekbe.

2020. jan. 12. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz kártya, azonban két tanács:

1. Ne ismert boltból vedd, nézelődj inkább Hardveraprón. Sok eladó van, akik új kártyát árulnak, és épp úgy van rájuk garancia is, csak érezhetően olcsóbba. Így még akár egy olcsóbb 5700XT is beleférhet.

2. Ha 5700(XT), akkor az Asus messzire kerülendő. Olyan szinten trágya munkát végeztek, amit még a Gigabyte sem tudott összehozni a hulladék ventilátoraikkal.

2020. jan. 12. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat és a segítséget. Most nagyon elgondolkoztam rajta mitévő legyek. 😀 Lehet várok egy kicsit még ezzel a vásárlással, nem akarok elhamarkodottan dönteni. Olyan kártyát szeretnék amihez egy ideig nem kellene hozzá nyúlni. Szétnézek hardverapron is hátha.
2020. jan. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!