Ez az alaplappal működni fog az ez a Samsung SSD?
Alaplap: [link]
SSD: [link]
Az a bajom hogy, nem vagyok biztos abban hogy kompatibilis-e a lappal az SSD mert nincs rajta a listán csak hasonló számú ssd. Valaki használt már ilyen lapba ilyen SSD-t?
Mert sajnos amit támogat ssd-t azt már nem lehet kapni és amit néztem az egy kicsit gyorsabb is. Ezt támogatná ami hasonló: [link]
Ebbe se vagyok biztos mert ennek a nevébe is benne van hogy BW amit nem tudom mi és hogy jó-e bele mert amit ír annak a neve csak MZ-V7E250 és abba nincs BW.
Ezt kell nézni (Specifikációk ablak):
1 x Ultra M.2 Socket (M2_1), supports M Key type 2242/2260/2280 M.2 PCI Express module up to Gen3 x4 (32 Gb/s) (with Matisse, Picasso, Summit Ridge, Raven Ridge and Pinnacle Ridge) or Gen3 x2 (16 Gb/s) (with Athlon 2xxGE series APU)**
- 1 x M.2 Socket (M2_2), supports M Key type 2230/2242/2260/2280/22110 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module and M.2 PCI Express module up to Gen3 x2 (16 Gb/s)**
Az SSD-nél meg ezt az oldalt
Interfész
PCIe Gen 3.0 x 4, NVMe 1.3
Ha megnézed a listát, van ott samsungból 970 PRO is 512 GB-os, aminek meg azonos a ridge felépítése az általad nézettel, hiszen 1 szériából jöttek ki, így menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!