Mi a véleményetek az alábbi konfigról?
Figyelt kérdés
Táp-FSP 650W Hydro G tápegység
Proci-AMDF Ryzen 5 3600X
Proci hűtő-Noctua NH-D15
Alaplap-MSI B450 TOMAHAWK MAX
Ram-Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3466MHz
Videókártya-GIGABYTE RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB
hdd-Seagate 3TB 64MB
2020. jan. 11. 13:11
1/11 A kérdező kommentje:
SSD-t nem terveztem bele és kellene hozzá egy jól szellőző ház
2020. jan. 11. 13:12
3/11 anonim válasza:
SSD kell bele vagy lassú lesz mint a dög
4/11 fukapapa27 válasza:
100% egyet értek az előttem író válaszolókkal, hogy SSD nélkül 2020-ban ez nevetséges! Hiába lesz bivaly erős géped ha bootoloási idő meg lekarmolja az agyadat mire betölt! Nekem volt egy alkalmas gépem az előtt de reszkettem mikor újra kellett indítanom azt vettem bele SSD-t és nem akartam el hinni a különbséget, egyszerűen nem lehetett összehasonlítani! Nem akarunk erőszakosak lenni de SSD minden gépbe kell! :)
5/11 A kérdező kommentje:
na jó ennek még utána kell néznem de milyen SSD-t javasoltok bele?:D
2020. jan. 11. 14:41
6/11 anonim válasza:
Samsung 860 evo ha sata 3ad van ha meg m.2 akkor samsung 970 evo plus
7/11 anonim válasza:
Mi az a HDD? xD Csakis SSD-t...
8/11 anonim válasza:
F#sza, de ha Noctua D15 nélkül RTX 2070 SUPER is lehetne.
10/11 anonim válasza:
Van ott még Adata is, ha már NVMe (M.2) SSD. Olcsóbb és ugyanazt hozza kb.
Egyébként (saját bőrömön tapasztalva) egy SATA3-as SSD is bőven elegendő, nem kell ide NVMe. Abból meg tudsz nagyobb kapacitásút venni olcsóbban is, olyan 25 000Ft körül alakul az 500GB és egy kb. 10-essel drágább az 1TB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!