Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az adata ramok jók?

Beni44 kérdése:

Az adata ramok jók?

Figyelt kérdés

Ezt néztem ki:

[link]

Nem tudom hogy mennyire jó, azt tudom hogy a G. Skill meg a Kingston jobb de erről még nem hallottam

2020. jan. 11. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Nem egy elterjedt gyártó RAM modulok terén, ezért én nem venném, ha nem muszáj. Plusz 1-2.000Ft-ért már kapni bevált, neves gyártók moduljait, ráadásul nagyobb órajellel (3000MHz+).
2020. jan. 11. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagyon ajánlom mert ,,olcsó húsnak híg a leve szokták mondani".Vegyél kingstone-t és 4 évig nem kell hozzá nyúlni!
2020. jan. 11. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:

#1.Ezzel nem értek egyet, mivel RAM-t sem a Kingston, sem a G.Skill, sem a Corsair nem gyárt.

Ugye csak a Samsung, Hynix és a Micron.

Nagy valószínűséggel-e három közül kerül ki, mindegy hogy az Kingmax vagy éppen Kingston.

Kérdező:

Igazából vedd meg nyugodtan, teljesen jó lehet pont annyira mint a feljebb írtak.(bár nyilván nem egy B-Die Samsung)

2020. jan. 11. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:
De, modult gyárt, azért írtam úgy. Tisztában vagyok vele, hogy memória chipet csak pár gyártó (amiket felsoroltál) gyárt, de a modult nem. Ugyanez a VGA-nál is, GPU-t is csak a 2 nagy gyártó (nVidia, AMD) gyárt többnyire, de egy videokártya nem csak a GPU-ból áll.
2020. jan. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!