Mester55 kérdése:
A gépem magától kikapcsol, és sokáig nem is tudom bekapcsolni, de ha sikerül is, akkor csak annyit csinál, hogy egy fél mp-re bekapcsol, és egyből kikapcsol. Új tápot kapott, de az előtt is csinálta. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 10:27
1/7 anonim válasza:
Alaplapon hibás kondenzátor cserélendő.
2/7 anonim válasza:
És mégis, mégis mi az istennyila ez? Vibrátor?
3/7 anonim válasza:
Vibrátor új tápot kapott? Azok elemmel működnek szerintem.
A kérdés ez esetben értelmezhető. De értelem is kell hozzá.
4/7 anonim válasza:
Már nem tudhatod, de az észlény Mester eredendően a háztartási gépek topicban írta ki a magasröptű kérdését.
5/7 anonim válasza:
Létezik hálózati tápos vibrátor is! Betonozók is használnak lapvibrátort és rúdvibrátort is.
7/7 anonim válasza:
# 4
Véletlenül tudom, ennek bizonyítéka a #1 válasz, amit véletlenül én írtam, amikor még eredeti helyén volt a kérdés.
Csak ez a különbség: én már akkor sem azt néztem, hogy feleslegesen értetlenkedjek, inkább normálisan válaszoltam.
Igen, olyan is van, amikor nem válaszolok normálisan, mert a kérdés színvonala olyan.
De ez a kérdés nem olyan, úgyhogy felesleges volt baromkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!