Jó ez a ram ehhez az alaplaphoz?
erről a ramról
illetve:
erőől az elaplapról lenne szó.
A ram leírásában az van hogy intel x99 és x100 alaplapokhoz tervezték, ebből nem lehet probléma?
Illetve csak 2666-ig támogat az alaplap, abból hogy ez a ram magasabb attól még ugyanúgy jó?
2666 fölött ez a lap elvileg semmit nem támogat
De ha ezt beletenném 2666-on futna nem?
Független attól hogy mihez tervezték?
És a proci 9400F is csak 2666-ig
azért veszek bele magasabbat mert olcóbb mint a a 2666-os
ramok
Ez eléggé ram specifikus - utána olvastam, de van ami érzékeli a ramot, de csak 2666-ot használ belőle, van ami egyáltalán nem.
Tanácsom az lenne, hogy olyan helyen vásárolj, ahol könnyen ki tudod cseréltetni, esetleg ráfizetéssel venni 2666-ost.
Nehogy még drágábban vegyél kisebb órajelűt.. A hivatalos QVL listán is megtalálható ez a RAM, meg úgy általában az LPX szériát amúgy is sokan használják.
Igen, néztem közben, hogy rajta van a listán. A ver. számok nem tudtam mit takarnak, azért kérdeztem hogy jó lenne-e. Nehogy valami x99 alaplaphoz vegyek ramot :D
Úgy néz ki akkor, hogy jó lesz, ha nem nem Alza elvileg 14 napig indok nélkül visszaveszi.
Köszi mindenkinek!
ez a ram csak cl13 de 21333/mb/sec a corsair meg 24000mb/sec ami jóval magasabb
Most akkor melyik a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!