2 lap közül melyk kezeli le rendesen a ddr2 1066mhz memoriát?
Ugye a második lapon rávan irva hogy 1066mhz
mig az első lapon csak 667 van ráirva,de felette meg fsb 1066,akkor most ezt nem értem..
Azt szeretném hogy a memoriát az első lap is maximálisan használja,ne csak 667mhz-en..
2 lap közül mely a jobb amúgy szerinted?
Ez az almát a körtével tipikus esete.
Az egyik alaplap Intel, a másik AMD processzorhoz való.
Amúgy egyik sem volt csúcstechnika akkor sem, amikor nem számítottak reménytelenül elavultnak.
Mindkettő szar.
Az egyik Intel alá az, a másik meg AMD alá.
Így megfelel?
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre,remélem jár erre értelmes ember is.
Mindazonáltal,minek költenék akármilyen újabb és drágább lapra ha ezek netezésre tökéletesen megfelelnek?
"Support Intel® Core™2 Extreme/ Core™2 Duo FSB 1066 Processor Solid capacitors design in CPU VRM
Dual Channel DDR2 667 for advanced system performance"
Tehát ez nem is kezeli. Az fsb az más, az a processzortól függ, a front side bus rövidítése.
Ezek közül az AMD lap egyértelműen jobb, abba elméletileg Phenom II X6 processzort is tehetsz, míg az Intelesbe csak core 2 duo-t, a quad corekat egyáltalán nem is támogatja.
ma 18:20
Akkor ha 667mhz ddr2-es memoriát teszek bele akkor ugyanolyan gyors lessz mint ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!