Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopomba milyen ssd...

A laptopomba milyen ssd rakható? Részletek lent.

Figyelt kérdés

[link]

Ez a részletes adatlapja, de nem vagyok hozzáértő, csak építész hallgató :) Mindenképp 500 GB feletti, samsung SSD kellene. A SATA csatlakozókkal nem vagyok tisztában. Köszi a válaszokat!

2020. jan. 8. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Bármilyen SSD 2,5" belemegy, pl: 36ezerért ha nagyobb kell mint 500gb akkor Samsung 1TB 860 QVO MZ-76Q1T0BW SSD legjobb választás hosszútávra is. Az egyik leggyorsabb legmegbízhatóbb ssd.
2020. jan. 8. 10:19
 2/6 Derwer ***** válasza:
100%

Ugyanakkor MSATA interface is van rajta, tehát akár lapka SSD+ 2,5HDD/SSD felállás is lehet.

Sőt akár az optikai meghajtó helyére is mehet egy 2,5"-os meghajtó....

2020. jan. 8. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
#1 QVO típusu SSD nem ajanlott akkor mar inkabb a sima verzio
2020. jan. 8. 11:48
 4/6 Derwer ***** válasza:
100%

#3: Miért? (tényleg érdekel)

Értem, hogy 4bit alkot egy adategységet, így gyorsabban "kopik", de igazából, jó eséllyel még így is bőven hamarabb elavul maga az SSD, nem?

No meg igazából mielőtt baj lenne, elkezd tartalék cellákat használni, majd elkezd fogyni a tárterület, de adatvesztés bekövetkezése iszonyat sokára várható....

2020. jan. 8. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
persze h jó mivel én is ezt használom ha nem lenne jó nem 60hó garival lenne :D
2020. jan. 8. 12:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!
2020. jan. 9. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!