Klaszlo62 kérdése:
Kaptam egy asztali gépet állítólag w10 van rajta. Bekapcsoláskor csak sipól még a biosba sem tudok belépni. Próbáltam vinyó és dvd nélkül semmi eredmény. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 6. 08:09
2/5 anonim válasza:
A sípolás BIOS hibajelzés.
Keress rá: "BIOS Beepcode"
Lehet hogy szállításkor elmozdult valamelyik hardver elem a foglalatában. Videókártya, memória, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
A sípolás megszünt a monitor sötét
2020. jan. 8. 12:44
4/5 anonim válasza:
Én tapasztaltam olyat, hogy indításkor a monitor sötét, hiába van csatlakoztatva a VGA/DVI/HDMI/DP portba, a monitor be van kapcsolva. Csak többszöri újraindítással tudtam rábírni, hogy adjon képet, de hibás volt az én deszkám, valamint laza volt szinte mindegyik kondi, ami nem egészséges
5/5 A kérdező kommentje:
Memóriát cseréltem eredmény semmi.Akkor most kapcsolgassam ki be?
2020. jan. 9. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!