Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékra gép ami fejleszthető,...

Játékra gép ami fejleszthető, mennyi lenne minimum?

Figyelt kérdés

Utoljára 5.5 éve raktam össze gépet, de nem követtem azóta a fejlődést, mire lenne érdemes most építeni? Esetlegesen mire érdemes várni (pár hónap míg meg venném).

Ház van, 16gb rám, 480as SSD kezdetnek elég, de e a többit nem tudom mit lenne érdemes nézni.

(Alaplap, táp, proci és VGA...)

Ha úgy lenne használtan is nézegetném.. 200nál többet nem tudnék rá szánni most.

A 4k játék nem érdekel sem a 200fps.. fhdn ne laggoljon max felbontáson és ok :D

Amik érdekelnek AC játékok, FC 4-5, hasonlók :)

Köszönöm előre is

2020. jan. 5. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
16gb rám? Ezt jó lenne tudni, hogy milyen, mert ehhez kell igazítani az alaplapot.Több infó kellene.
2020. jan. 5. 11:34
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

200-ból kijön egy új gamer gép egy full hd 144 hz-es monitorral, full-full alkatrészekkel:

https://www.youtube.com/watch?v=UsLY-iJLG4g

2020. jan. 5. 11:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Telefon javított bele nem.figyeltem bocsi 16gb ram* és az nincs meg, úgy értettem az is kell, elég a 16 (sok helyen már dupláját írogatták)
2020. jan. 5. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!