Szerintetek is zárlatos lett az alaplap? Illetve mit tudok vele kezdeni?
A laptopom töltőjét öcsém usb portba dugta be és a laptop egy perc után kikapcsolt teljesen. Nem lehetett bekapcsolni és mikor töltőre dugtam nem érzékelte a töltőt. A laptop mikor a töltő csatlakoztatva van a VGA kábel csatlakozójánál felforrósodott. Szerintem zárlatos lehet. Laptop most viszont SOS kellene mivel mindig rajta tanultam és itt a vizsgaidőszak. Esetleg tudtok javasolni valamilyen költséghatékony megoldást vagy ha szerelőhöz kellene vinni akkor egy alaplapjavításért mennyire kell a zsebembe nyúlnom?
Válaszokat előre is köszönöm!
nekem tesóm a sima usb-t erőltette bele a laptopjába fordítva.
én mondtam neki utána hogy búcsúzzon el tőle, mert nem éri meg javítani :D
Szerintem meg a laptop töltőjét még erőszakkal sem lehet bedugni egy USB portba... Akkor sem, ha a töltő spéci spéci szögletes csatlakozóval csatlakozik.
Persze ettől még lehet zárlatos a gép.
Ha gyorsan kell, akkor vegyél egy használt üzleti kategóriás gépet. Tele van velük a piac.
Azt hogy sikerült rádugni? Csak okulás képen, nem cikizni akarlak.
Esélyes az elszállás. Tipp: Nem tudom ki lehet-e zárni azt azt USB aljt (lehet az segítene), szerviz tudja..., de inkább leégett az alaplap.
Alaplap javítás...25-50 E Ft, (saccra) attól függ milyen, honnan rendelik (Kína).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!