Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merjek olcsó pc-s kontrollert...

Merjek olcsó pc-s kontrollert venni?

Figyelt kérdés

Kontrollert vennék pc-hez, és óriási a szórás árban. Csupán analóg irányítókarra van szükségem, és első ránézésre ehhez bőven megfelelnek a legolcsóbb termékek is (Gembird, Omega, Esperanza). Csodálkozom, hogy ezek már 1000 forint körüli összegért kaphatók. Ez már-már gyanúsan olcsó. Lehet, hogy kompatibilitási problémák lépnek fel? Vagy hamar bedöglenek? Merjek venni ilyen cuccot?

Köszönök minden segítséget.

2019. dec. 29. 01:58
 1/6 anonim ***** válasza:
én 5000Ft alá nem adnám.
2019. dec. 29. 02:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Én omegát vettem. Semmi olyan nem történt, ami miatt a "merjek" szóbajött volna. Viszont amire vettem, arra teljes mértékben alkalmatlan. (Skyrimozni próbáltam, nem reagált semmire)
2019. dec. 29. 02:28
 3/6 anonim ***** válasza:

hamar törik

nekem egy Logitech wireless Rumblepadom van

vagy 15 éve vettem, igaz elég drágán

de szerintem megérte az árát

ezalatt haverom évente vett újat

2019. dec. 29. 10:50
 4/6 xKakashix ***** válasza:
szerintem legalább egy xbox 360-ast vegyél ha találsz olcsón pc-hez, ha nem akkor One, az működni fog mindennel ami támogat kontrollert, legalább ettől nem kell tartanod és esetleg elromlik egy idő után valamilyen gomb az párszáz forintos cucc tehát nem kell kidobnod az egészet a kukába
2019. dec. 29. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én Logitech F310 kontrollert használok, igaz ez kb 10K, de jó minden játékhoz, olyanhoz is, ami alapból nem támogat kontrollert, mert a szoftverében be tudod állítani, hogy a gombjai a billentyűzet melyik gombjának feleljenek meg. Az olcsó kontrollerek meg csak ilyen plug and play módon működnek, ha az adott játék nem támogatja, akkor nem tudod használni.
2019. dec. 29. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, PCSX2-höz szeretném használni, az analóg irányítókar a lényeg. A leírtakból azt a következtetést szűröm le, hogy erre az olcsók is jók lehetnek.
2020. jan. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!