Hogyan tudom meg, hogy a gépházba belefog e férni az új alaplap?
Figyelt kérdés
Alaplapváltáson gondolkozok
Most van egy Ncase 801-es gépházam, benne egy ASUS M5A78L-M LX3 alaplappa,ami elvileg mATX szabványú
Az új alaplap ASRock B150M-HDS Ami elvileg szintén mATC méretű, szóval ennyi és mivel mindkettő mATX, jó kéne legyen a gépházba?
2019. dec. 26. 22:44
1/8 anonim válasza:
Akkor jó kell, hogy legyen. De meg szokták adni a pontos méretet is. Nézd meg!
2/8 A kérdező kommentje:
Igen,látom a pontos méreteit,csak a gépházban nem tudom ohgy az hogy passzolna bele,mert ugye most is van benne a régi
2019. dec. 26. 22:56
3/8 anonim válasza:
De a terv ugye az, hogy mielőtt beteszed az újat a régit kiveszed?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet SLI-vel összekötni a két alaplapot? :/
2019. dec. 26. 23:11
5/8 anonim válasza:
Javíts ki, ha nem jól gondolom, de ebből nekem az jön le, hogy te egy gépházba 2 alaplapot akarsz egyszerre betenni és azokat SLI-vel összekötni. Na ez úgy hülyeség, ahogy van. SLI-vel egy alaplapon levő 2 videokártyát lehet lehet összekötni, nem alaplapokat. Arról nem is beszélve, hogy egy gépházba 2 alaplapot lehetelen berakni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna beletenni két alaplapot egyszerre. Elnézést, nem tudtam hogy ez nem magából adódó hogy az előzőt ki kell szedni,néha alá sikerül becsülni néhány mebert
2019. dec. 26. 23:36
7/8 anonim válasza:
Ezalatt az alábecsülésen mit értesz? Mert 20 éves számítógépszerelői tapasztalattal a hátam mögött nem a levegőbe beszélek, csak segíteni akartam. De térjünk vissza az eredeti kérdéshez. Matx házba matx alaplapot bele lehet rakni. Ennyi a válsz az eredeti kérdésedre. Az sli-t az alaplappal kapcsolatban meg felejtsd el.
8/8 MGéza válasza:
Az mATX egy méretszabvány, következésképp ugyanakkora az összes ilyen alaplap, az már más kérdés hogy bizonyos dolgokban mint teljes pcie sínek hossza, memóriahelyek száma, esetleg eltérnek. Tehát belefér, mert ugyanaz a szabvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!