Emag mennyire megbízható vásárlás szempontjából?
Rendelnék egy monitort, de nemtudom, hogy bízzak e bennük.
Valakinek van tapasztalata?
Hát ha nincs készleten, akkor még örülhetsz ha két hét alatt szállítani tudtak neked terméket, de ez így természetes.
Megbízhatóak, többször volt velük már dolgom. Anno 4 éve telefont rendeltem ami picit késve érkezett meg (közbe jött egy hétvége ugye), majd cseréltettem egy ugyanolyanra kb. 1 hétre rá gyári hibára hivatkozva. Igazam volt, cserélték is. 2 éve SSD-t rendeltem tőlük, azzal azóta sincs baj, a rendelés is hamar megérkezett. Mostanság rendeltem tőlük egy hangkártyát, aminek a hangzásával nem voltam megelégedve és elálltam a rendeléstől (14 napon belüli, ami náluk 30 napon belüli). Vissza kértem a pénzemet és bár picit több időbe telt, de visszaküldték a megadott bankszámlára. Minden mindig problémamentes volt velük, nyugodtan rendelhetsz tőlük bármit.
Teljesen megbízható vásárlás szempontjából.
Garanciális ügyintézés már más tészta.
előre ne fizss
ha elromlik amit vettél, akkor viszont szívás
mert a garanciát érvényesteni náluk a lehetetlennel egyenlő
genyó román cég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!