Mennyit számít az alaplap egy PC-nél? Mining-re tervezett lap ugyanúgy jó átlag felhasználásra?
ASUS B250 MINING EXPERT Alaplap
Ezt a lapot néztem, csak ugye ez speckó miningre tervezett, vagy ezzel szemben 11 ért h11m-lapot.
GTX 1060 at i5 9400 val akarok rátenni, egy jó erső gép összerakása a célom, de az alaplapnál nem tudom mit kell nézni.
11k-tól a csilalgos égig vannak árak, nem tudom mit válaszzak.
A chipset mit számít? B250 / H11M
Az hogy mininges, de csak 1 kártáyával használam attól ugyanolyan jó nem?
Most komolyan, mi a szarnak vennél te egy bányászatra gyártott, lebutított alaplapot? :D
Eleve nem értem honnan, vagy kitől jött az ötlet, hogy egy lekorlátozott bányász lapra építsél konfigot...
Vagy most ez a "menő" gamer szekcióban?
Ha ennyire sajnálod a PC-d alapját képző hardverre kiadott pénzt, akkor keress valami használtat a piacon. De ezt inkább ne erőltesd.
B250,h110 lapok 6-7.generációs Inteleket támogat.
I5 9400f-hez 1151 v2 lap kompatibilis.
H310,b360,b365
nem értem miért akarnak az emberek mininges lapot meg vga-t venni ha egyszer nem arra fogják használni...
ez olyan mintha télre vennék magamnak egy papucsot mert az olcsó, lehet le fog fagyni benne a lábam, de tudom használni az a lényeg...
mert olcsóbb :) Azért kérdeztem hogy ugyanazt tudja-e mint a nem mininges alternatívája. De mint írtátok ezek lebutítottak, szóval kilőve.
Legjobbat akarom kihozni a legkevesebből, ezért merült fel. Ha veszek 15ért lapot vagy 30 ért, az ár +200%, de hogy ez használatkor miben mutatkozik meg,azt nem tudom.
h310 15k-tól, b360 30-től
Na itt pl. mivel nyújt többet a drágább?
Köszi a válaszokat!
"Ha veszek 15ért lapot vagy 30 ért, az ár +200%,"
*100%
A traktor is autó, csak szántásra van tervezve.
A mining alaplap nyilván bányászatra van kihegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!