Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox one kontroller akksis...

HabverőMakverő kérdése:

Xbox one kontroller akksis gyárilag, vagy elemes?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdés, hogy maga ha veszek egy xbox one kontrollert, az gyárilag akksis és lehet tölteni(értsd adnak hozzá töltőt) vagy venni kell külön hozzá, emrt amúgy elemes lenne?

Bocsi, zöldfülű vagyok.

2019. dec. 17. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor vettem egy xbox one s-t akkor a kontroller mellé voltak mellékelve elemek de utána vettem hozzá akkut. De amikor a testvéremnek kellet venni egy kontrollert (tönkrement a régi) akkor bementünk egy konzolos boltba és megvettük de nem volt hozzá akku szóval azt külön kell venni.
2019. dec. 17. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
megint én vagyok ilyet vettem hozzá: [link]
2019. dec. 17. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit én vettem ahhoz elemek voltak.
2019. dec. 17. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is erre gondoltam. Jó nem drága, 2 akku 5 ezer, úgy is egyedül fogom használni :D mentek a zöld kezek.
2019. dec. 18. 01:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Playstation 3 kontrollerek mar akkumlatorral erkeznek az elemes megoldas mar elavult nagyon
2019. dec. 18. 11:18
 6/6 xKakashix ***** válasza:
elemes alapból, de ha akksit veszel hozzá akkor ne valami olcsó utángyártottat vegyél mert azzal csak megszívod
2019. dec. 18. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!