Headset vásárlás 35 ezerig (max 40 ezerig)?
Helo!
Szeretnék tanácsot/tapasztalatot kérni fejhallgató tekintetében. Ismerősnek venném karácsonyra, otthoni gépezésre és játszásra, olyan fejest keresek, ami lehetőség szerint over-ear verzió, ha kábeles, akkor harisnyázott, főleg játékokra, azokból is rpg, fps játékok ki hol merre fut, szalad stb nem fontos ilyen téren, inkább legyen jó a zenei hangzása.
A mikrofon csak beszélgetésre van használva, nem kell stúdió minőség, nem lesznek felvételek készítve vele stb, de nem hátrány ha nem recseg-ropog folyton.
Ha valami tisztességesebb illesztő programja hang beállításra, az jó lenne (tipikus pl asus centurion, egy hulla gagyi illesztő van hozzá, amire a korábbi 20 ezres ozone fejesem röhögve köröket vert).
Igen, tudom, erőteljesen szubjektív, kinek mi kényelmes, szól jól, de pár ajánlat ilyen árkategóriában biztos van.
Amiket eddig én találtam:
Kingston HyperX Cloud II
Razer Overwatch ManO'War Tournament Edition (simát már nem árulják, max raktári darabokat láttam)
Logitech G Pro X
Köszönöm a választ.
Sennheiser valóban jól szól, csak az a bajom nagyon kevésben van beépített mikrofon.
HyperX Cloud Revolver S
Az egyik legjobb fejhallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!