League of Legends gépigényének megfelelő pc?
Egy olyan gépet szeretnék összeállítani, amely full grafikán elviszi a lol-t.
Tudnátok ilyet ajánlani?
Pont ezzel játszok én is,
A gép egy core 2 Quad 8400 proci, 4GB 1600MHz DDR3 RAM, ZOTAC 1050Ti 4GB Videokari 40 colos full hd Tv-re kötve olyan 115 FPS-től 170 FPS között megy full grafikán!
Ennél felesleges jobb ha nem nagyon játszol mással!...
Ha nem írod le nem fogjuk tudni eldönteni, milyen tápod stb van.
Lol ehhez egy processzorba integrált videókártyás gép is elég kb 100k-ért, tehát ennél nagyobb igényű dolgokat nem akarsz futtatni?
legjobban talán úgy jönnél ki ha vennél valami hasonlót.. itt tudod bővíteni ramot, ssd-t, hdd-t, kicseréled benne a gyári tápot és belecsapsz egy vga-t.. én ugyanezt csináltam és innen vettem a gépet i7-3770-nel és 16gb rammal, vettem mellé egy gtx 1060 6gb-ot és tökéletesen szolgál, megbízható az oldal is, nagyon rendes volt az eladó, csak ajánlani tudom.. na meg az sem mindegy, hogy win10pro-t kapsz ingyen
A jelenlegi PCm, amin 1080p-ben is tudom szreamelni a LoLt, áll egy
- i5 4460 @ 3.2 GHz processzorból
- B85M-E33 alaplapból (ez már jó 7 éves lap)
- 2x8 GB DDR3 1600 MHz CL9 HyperX Fury Ramból
- 2TB Toshiba 7200rpm HDDből
- GeForce Palit GTX 1050 Ti Dual OC videókártyából és
- 500W noname tápból
Ez anno kerülhetett 160 ezerbe maximum.
Barátnőmet karácsonyra meglepem egy laptoppal (itt is a LoL volt az elsődleges cél) és ennyivel medium-high beállítások mellett elfuttatja átlag 80 Fpssel :
- i5-3247U processzor (a proci adja az integrált vidikarit, Intel Graphics 4000)
- 2x4 Gb 1600 MHz DDR3 ram (utólag bővítettem 8-ra
Ha játékra akarsz csak gépet, akkor intel, ellenkezőleg amd.
De vga-val egy újabb generációs kis gépet már 130k-ból is ki lehet hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!