Igen, minden adathordozóról, amíg nem történik meg a törölt (felülírásra megjelölt, de már nem látható) fájlok felülírása. Ha tovább használtad és új adat került az eszközre, az már felülírhatta a törölt tartalom egy részét vagy akár az egészét is.
2019. dec. 14. 12:28
3/14 anonim válasza:
Gyorsformázás után lehetséges, ha azóta még nem írtál rá új dolgokat.
2019. dec. 14. 12:31
4/14 anonim válasza:
Igaz. Ha törlés után üresen áll, akkor megoldható az adatok visszanyerése. A kérdés csak az, hogy szeretnéd-e ezt , vagy sem. Néha jól tud jönni :)
2019. dec. 14. 12:35
5/14 anonim válasza:
Igen, ahogy a 2es is írja: amíg nem másolsz rá valami mást, addig ott van rajta a régi adat, azaz megfelelő szoftverrel és tudással könnyedén visszaállítható a korábbi adat.
egyébként meg ha érdekelne, hogy mért van így, azért, mert ha mindig felülkéne írni a fájl helyét, hogy ne legyen visszaállítható, az lassú folyamat és legtöbbször felesleges is
2019. dec. 14. 13:29
7/14 anonim válasza:
Igen, igaz. Ráadásul a tévhittel ellentétben az sem garancia semmire, ha egyszer felülírod, ajánlott legalább kétszer ezt tenni. Persze egy profi adatmentőnek (mint mondjuk a KÜRT) még ez sem leküzdhetetlen akadály többnyire, de oda meg csak olyanok mennek, akiknek bármit megér az elveszett adat.
2019. dec. 14. 14:07
8/14 anonim válasza:
Ajánlgattok ezt meg azt, meg programokat, de tegye fel a kezét aki próbálta, és sikerült is.
Évek alatt többször nekifutottam már ilyennek, de valahogy nem jött össze maradéktalanul.
Tudom én vagyok a fasz. :)
2019. dec. 14. 14:19
9/14 anonim válasza:
Azért nem jött össze, mert ha már felülírtad a dolgot, akkor a programok sem tudnak helyreállítani. Attól, hogy a te esetedben nem sikerült, nem azt jelenti, hogy nem lehetséges.
Én pár hete állítottam helyre több száz 2010-ben készült képet egy fényképező memóriakártyájáról, ami nem volt használva 2013 óta. Sosem volt a kártya teleírva, így a 2010-ben készült és törölt képek nagy része nem került felülírásra sem azóta sem.
2019. dec. 14. 14:28
10/14 anonim válasza:
Nem azt állítottam hogy nem lehet, hanem arra utaltam, hogy az itt válaszolók zöme beszél össze vissza zöldeket.
Az elején a határozott nem arra céloz, hogy a végeredmény inkább nem, mint igen.
Az itt magukat oly sokra tartott nagymenők jobbára netről kimásolt szövegeket illesztenek be válasz gyanánt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!