Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet egy hálózaton lévő...

Hogy lehet egy hálózaton lévő merevlemezt hozzáadni egy géphez, úgy hogy az ne a hálózati helyeknél kössön ki hanem az eszközök és meghajtóknál?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy kellene elérnem mint a SATA-s merevlemezt
2019. dec. 13. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nem fogod tudni hozzá adni. Maximum olyat tudsz, hogy a hálózati mappába csinálsz egy VHD-t és azt csatlakoztatod a géphez
2019. dec. 13. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2019. dec. 13. 17:47
 3/9 Gugu Gabor ***** válasza:
Hállozati meghajtó csatlakoztatása opcio a sajátgépben windows alatt?
2019. dec. 13. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:

"Hállozati meghajtó csatlakoztatása opcio a sajátgépben windows alatt?"

Pont azt szeretné elkerülni a kérdező. Bár nem értem miért. Nem mindegy hol jelenik meg a meghajtó?

2019. dec. 13. 18:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem, mert ha meghajtóként jelenik meg. Minden beállításához hozzáférnék. Pl.: Defrag
2019. dec. 14. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Töredezettségmentesíteni egy hálózati meghajtót nem tudsz, de nem is kell. Ha ez a hálózati hely egy NAS akkor az minden ilyen szükséges dolgot elvégez helyetted
2019. dec. 14. 22:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem, csak beleraktam egy 2.5-ös HDD-t egy keretbe és rádugtam a Routerre. Nem egyszerre, de összesen 5-en használjuk. Az egyértlemű nagy használat mellett 1-2 hét és annyira megtörik hogy jelentkeznek is a bajok. Ezt csak úgy tudom megoldani hogy a Routerből a gépbe dugom és defrag. Ezért raktam ki a kérdést.
2019. dec. 14. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Hálózati meghajtót akkor sem fogsz tudni töredezettségmentesíteni.

Ha rövid idő alatt töredezett lesz, akkor az gondolom nem gyenge igénybevétel. Ebben az esetben egy NAS-t amúgy is jobban kihasználnátok. De ha mindenképp ragaszkodsz a mostani megoldáshoz, akkor vegyél ssd -t és azt kösd a routerre. Annak nem kell a defrag

2019. dec. 15. 10:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, nekunk sokkal jobban jonne egy NAS. En is egy jo ideje ilyenben gondolkodom. Viszont nem biztos hogy tudok egy ujat venni a kozeljovoben, a hasznaltaknal meg nincs tapasztalatom, szerinted megeri? Ha nem, akkor inkabb SSD-t vennek hozza most.
2020. jan. 1. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!