Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van line bemeneten +60...

Miért van line bemeneten +60 db erősítés?

Figyelt kérdés
Alaplapi ALC892, Alsamixer-ben a Line boost szabályzónál +30 db. Mikrofonnál még érthető, de vonalbemeneten is van. És ha ez nem lenne elég, a Capture szabályzónál is 18%-nál van a 0db, tehát ott is lehet még 30 db-t tolni. A kérdés egyszerű: Miért?

2019. dec. 11. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom mert lehetett. Nem nagy ügy! :)
2019. dec. 11. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A chip leírásának

[link]

10.:

"Port-B/C/E/F with software selectable boost gain (+10/+20/+30dB) for analog microphone input "

és 13.:

[link]

oldalának tanúsága szerint ezek a portok mikrofonportként is használhatóak.

2019. dec. 11. 22:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Ahhha, így már értem. De még akkor is minek van a 08h és 09h jelzésnél levő szabályzónál ekkora erősítés? Valamint mégegy kérdés: Van egy "Loopback Mixing" nevű kapcsoló, az mit kapcsol? Mert nem találtam semmit a rajzon, amihez köze lehetne. Szerintem az a "Szereó keverő" lesz, viszont Audacityben mégsem látszik.
2019. dec. 12. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!