Milyen gépházat ajánlotok?
Milyen gépházat ajánlanátok kb 10.000-20.000 Ft ért
Ha érdekel
Alaplap:
Asus rog strix B450-f Processzor:
Ryzen 5 2600
Videokártya :
MSI radeon rx 580
(Fontos az ATX kompatibilitás)
A válaszokat előre is köszönöm!
Oké.
10 és 20 között bármelyik amelyik ATX kompatibilis, és neked tetszik.
Mire számítottál ?
SilentiumPC Signum SG1 TG
Raijintek Arcadia
Cooler Master MasterBox E300L
Fractal Design Core 2300
Fractal Design Core 2500
Antec P7.
Nagyjából ezek amik jók, persze vannak még ezen kívül is.
Én SilentiumPC Signum SG1 TG-t venném ezek közül vagy a Core 2500-t.
# 2 Oszt ezt mi alapján mondod ? Az hogy JÓ, elég szubjektív. tehát az hogy neked tetszik, az egy dolog, de kíváncsi lennék hogy milyen szempont alapján választottad, mert a kérdező semmit nem jelölt meg.
Ez olyan mintha azt kérdezné valaki, hogy mondjatok híres világsztár férfi énekeseket, én meg azt mondanám, hogy Robbie Williams.
Válaszolni is tudni kel, na meg kérdezni is.😍
"Az hogy JÓ, elég szubjektív. tehát az hogy neked tetszik, az egy dolog, de kíváncsi lennék hogy milyen szempont alapján választottad, mert a kérdező semmit nem jelölt meg."
Tévedsz. Az, hogy jó-e az nem szubjektív. A kinézet szubjektív. De házat alap, hogy nem kinézet miatt választunk. Így azt tanácsolni a kérdezőnek, hogy olyat vegyen, amit neki tetszik, csak egy pofon a szarnak.
#3.Nem tudom miért pont nekem, én legalább megpróbálok segíteni veled ellentétben.
Mert az hogy kinézet alapján válasszon az nem sok jót takar.
Amúgy teljesség igénye nélkül leírtam pár olyan házat amit vakon megvehet mert gondja nem lesz vele.
Mert jól szellőznek, jó az anyaghasználat, szerelés közben nem esik szét, elfér minden és tágas, ha ablakos akkor az nem plexit hanem üveg stb.
Mivel a kérdező nem könnyítette meg a dolgunkat(sőt) ezért írtam, hogy vegye azt amelyik tetszik. Nehéz logiai feladvány rájönni erre a bonyolult képletre belátom, de akkor leírom, hogy ma már milyen elvárások szerint lehet gépházakat választani.
Alsó tápos, vagy netán felső?
"Gamer", vagy konszolidált kinézetű ?
RGG led kell bele ?
Átlátszó oldallap, vagy zárt ?
Forma, szín, ventik száma,design stb.
Na valahogy így kellene segíteni valakinek, és nem pedig belinkelni pár házat amit a google kidob találatként.
de ha ezeket nem írja le a kedves kérdező, akkor nem lehet nagyon mást mondani, mint hogy vegye amelyik neki tetszik.
Dereng már ?
"Nehéz logiai feladvány rájönni erre a bonyolult képletre belátom, de akkor leírom, hogy ma már milyen elvárások szerint lehet gépházakat választani.
Alsó tápos, vagy netán felső?
"Gamer", vagy konszolidált kinézetű ?
RGG led kell bele ?
Átlátszó oldallap, vagy zárt ?
Forma, szín, ventik száma,design stb."
Ha te ezek alapján választasz házat hát lelked rajta. Csupa külsőség. Mi pont azt próbáljuk elmondani, hogy nem ezen szempontok határozzák meg, hogy jó-e egy ház, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!