Ezen a gépen mit lesz érdemes előbb utóbb fejleszteni játékok miatt, vagy milyen sorrendben?
Nem tehetem meg, hogy egyszerre mindenből jobbat veszek bele.
2*4gb ddr3 ram
i3-4130
gtx 750
Meg hdd, egy ssd-t majd akarok bele, az lesz az első.
Tudom, most sem a legerősebb már.
Mivel a régebbi alkatrészek árai mindig mennek felfelé, így talán előnyösebb lenne az, ha nem ezt a gépet fejlesztenéd, hanem elkezdenél félrerakni egy új gépre.
Bár jó lenne tudni milyen alaplapod van, mert azalapján el lehetne mondani, hogy mi a legnagyobb processzor ami még belemehet. A RAM-okról nem is beszélve, hiszen manapság inkább 16GiB kellene abból is, mintsem 8GiB.
Az SSD jó ötlet!
Asus b85m-g az alaplap.
Most vettem használtan ismerősömtől a gépet, egyenlőre core2duo után ez is megváltás, de hát a jót könnyű megszokni, jön a red dead 2, ami már nem futna olyan nagyon simán ugye...tudtommal processzorból lazán i7 is megy bele, videókártyából meg akkor egy jó kis 1050, vagy radeon mehetne, nem?
SSD lesz a legelső, 2019-ben már muszáj.
Nézegettem az i7-et, de igen drága, és én amúgy fullhd felett nem játszanék.
I5-4770 és rx 580, 1060, 970? Melyik lenne jó? Ezeket úgy árban még normálisak.
Illetve értelem szerűen 1060 jobb, mint a 970, de kicsit drágább is, a 4770-es proci egyáltalán kihajtaná azt?
Igazából lényeg az hogy stabil 60fps legyen, a felett nem kell, nem veszek gamer monitort, viszont az alá le ne menjen.
Illetve az 500w-os táp ezeket még elbírná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!