Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet ajánlotok nekem?

Milyen gépet ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés

[link]

ide is irhattok, vagy ide.

Sziasztok!

150.000FT körül keresek egy számitógépet.

Pár dolog amit szeretnék:

-1terrás winchester (7200rpm min)

-Olyan gép ami egy kicsit moddingolható( nem vagdosni csak fényeket ha teszek lehet látni rendesen stb..

-bellül nem kicsi a tere.,

- Ha lehet kék fénnyel világithatna valahol a ház. kiv. plexi

- Egy komplett gépet várok.

Ne csak akkor irjatok hozzászólást ha van ilyen gépetek. igazából nagyon örülnék ha ajánlanátok egyet és belinkelnétek. (Jobban szeretném ha alkatrészenként. de az mind1 :) )

Köszönöm!

2010. júl. 19. 18:30
 1/8 A kérdező kommentje:
2010. júl. 19. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Rendőrségi rabszállító kéken villog és nagy a belső tere.
2010. júl. 19. 19:28
 3/8 A kérdező kommentje:
aham. jóöütlet akkor megyek rendörségre feljelenteni téged h te ilyeneket lopkodsz.
2010. júl. 19. 19:33
 4/8 A kérdező kommentje:
aztán majd nézheted a villogását a kék fénynek.
2010. júl. 19. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Menyj...
2010. júl. 19. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:

a kitételeid alapból 30 ezerről indítják, és ha nem 1 évre tervezed, akk rá kell szánnod még 50-et legalább

am meg a bontóban találsz még 15-ért is gépet, abba a vinyó 25-30, még vehetsz hozzá egeret, billentyűzetet, és 100ból még villogó, színváltó ledeket is rakathatsz bele, hát nem tök jó?

vmi kreténnek utánna eladhatod 300-ért aki azt se tudja h mi az a ddr2, csak abból indul ki h jó házba jó cuccok

2010. júl. 19. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
A komplett gépe neked mi tartozik bele?Nálam a gépház és az azon belüli cuccok, de van akinek monitor bill. hangfal stb.Ezt azért lenne jó tudni mert a monitor az kb.40k, egy normális egér 5k egy billentyűzet (ha nem gamer) szintén 5 k és akkor már elég kevés marad az 1TB-os vinyóra és a többi hardverre.
2010. júl. 19. 21:03
 8/8 A kérdező kommentje:

csak a számitógép és ami abban benne van.

Egerem 20k értékű billentyüzetem is az volt. amig nem öntöttem rá fantát. de azt most nem fogok ujat venni (:D)

2010. júl. 19. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!