Milyen gépet ajánlotok nekem?
ide is irhattok, vagy ide.
Sziasztok!
150.000FT körül keresek egy számitógépet.
Pár dolog amit szeretnék:
-1terrás winchester (7200rpm min)
-Olyan gép ami egy kicsit moddingolható( nem vagdosni csak fényeket ha teszek lehet látni rendesen stb..
-bellül nem kicsi a tere.,
- Ha lehet kék fénnyel világithatna valahol a ház. kiv. plexi
- Egy komplett gépet várok.
Ne csak akkor irjatok hozzászólást ha van ilyen gépetek. igazából nagyon örülnék ha ajánlanátok egyet és belinkelnétek. (Jobban szeretném ha alkatrészenként. de az mind1 :) )
Köszönöm!
a kitételeid alapból 30 ezerről indítják, és ha nem 1 évre tervezed, akk rá kell szánnod még 50-et legalább
am meg a bontóban találsz még 15-ért is gépet, abba a vinyó 25-30, még vehetsz hozzá egeret, billentyűzetet, és 100ból még villogó, színváltó ledeket is rakathatsz bele, hát nem tök jó?
vmi kreténnek utánna eladhatod 300-ért aki azt se tudja h mi az a ddr2, csak abból indul ki h jó házba jó cuccok
csak a számitógép és ami abban benne van.
Egerem 20k értékű billentyüzetem is az volt. amig nem öntöttem rá fantát. de azt most nem fogok ujat venni (:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!