RTX2060 + i5-9400f FPS problema (? )
Egyaltalan nincs annyi fpsem mint kene egyik jatekban sem neztem benchmarkot es CS-ben vagy igazabol barmelyik mas jatekban nekem joval kevesebb fpsem van akkoris ha lowon vannak a beallitasaim CSben 150fps korul Fortniteban 130-40 peldakent felhozva. Eleg sok mindent kilrobaltam mar nemtudom mi korlatozhatja le gep osszeszerelesileg szerintem rendben van bar nem en raktam ossze hanem iPon-tol rendeltem. Kulonben latni lehetne a problemat?! Tudom hogy sok hibalehetoseg lehet de barkinek akinek van otlete?! . A tobbi alkatreszem:
HyperX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 KIT
Tuf gaming b360pro alaplap
Be quiet pure power 11 500w tap
Oszt mire mennél a 150-től is több fps-el ?
Te lennél a suliban a legnagyobb ász emiatt, mi ?
Már a 60 is bőven elég, de mikor valaki a 150-et kevesli, azt még a mentőben is ütném!
Játékteszteknél vedd figyelembe a patchet miatti teljesítményromlást lehet ez az egyik ok
3,900 MHz (6 cores) ennyinek kellene lenni neked a boost clocknak ha mindegyik mag terhelve van ha ez nincs meg akkor frissíts a legfrissebb biost
"Mutasd azt a konfigurációt ahol 200 fölötti fps-e van CS-ben."
Nekem egy jóval gyengébb konfiggal (Xeon X5550 (10 éves proci), GTX 1050TI, 3x4Gb DDR3 1333MHz RAM) van 150FPS-em max beállításokkal CS:GO-ban.
Elképzelhető, hogy régi a driver, vagy az új driverben rossz valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!