Mit gondoltok erről a PC-ről?
Figyelt kérdés
Fejleszteni szeretném a gépemet, ami jelenleg:
i3-7100 CPU
ASUS GTX 1050 GPU
8Gb RAM
1Tb HDD
ASUS H110M-A/M.2 Alaplap
És ilyen lenne:
i5-9400F CPU
ASUS dual-gtx1660s-o6g-evo GPU
16Gb RAM
3Tb HDD
Alaplap az marad
Szerintetek ez megérné? Ha van ötletetek, hogy mit lehetne cserélni akkor nagyon megköszönném, ha megírnátok.
2019. dec. 1. 10:45
1/5 anonim válasza:
Alaplap nem maradhat, mert 6-7. (1151_v1) generációt támogatja a chipset.
2/5 anonim válasza:
Alaplap+cpu nem kompatibilis
8-9. Generációs Intel 1151 v2 lap kell.
3/5 anonim válasza:
Beledobnék egy legalább 240 de inkább 500 Gigás SSD-t. Ha már alaplapot is cserélsz, szerintem kacsints kicsit a Ryzenek felé is. Videókártyából meg egyszerre nézelődj a 1660 superek és 1660TI-k között, hátha találsz egy jó hűtéssel szereltet olcsón.
4/5 anonim válasza:
3 tb vinyót nagyon feleslegesnek tartok, de te tudhatod, hogy mik az igényeid. SZerintem is SSD kellene inkább, a HDD már a múlté, el kellene felejteni (nem érdekel, ha lepontoz valaki emiatt).
5/5 anonim válasza:
Én inkább ha váltanék akkor Ryzen 5 2600-ra inkább, alaplap semmiképpen sem maradhat
SSD-t én is támogatom, egy BX500-as nem nagy összeg és sokat dobhat a sebességen.
#3.
Kinek mi, nálam 4TB+1TB a felállás, ezzel kényelmesen elvagyok de ha ennél kevesebb lenne már gondok lennének.(meg persze van egy 250GB-os SSD is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!