Miért szaggat a Prototype 2 ha 80 FPS-em van?
Figyelt kérdés
A napokba felraktam, patent folyékony.. Elmentettem késöbb játszanék erre érzem hogy 30 körül van az FPS em, de a RivaTurner 80at mutat.
Mindegy milyenek a beállítások, Ultra Lowon is akad.
Újra raktam a játékot, minden jó, de miután betettem az előző mentésemet megint elő jött..
Kitöröltem a mentéseket, újat kezdtem megint jó, játszottam vele egy órát ujraindítottam a játékot és MEGINT... Bent hagytam a mentésemet indítottam egy újat de ugyan ugy akad.
Csak ennél a játéknál csinálja, nem fut semmi a háttérbe, és ilyenkor ha videózók leesik 30 FPS re.
Van ötletetek?
I7 2600K + RX 580 8GB + 16GB RAM
2019. nov. 29. 23:26
1/6 A kérdező kommentje:
Kitöröltem a mentést (Amit ma kezdtem, frissen telepitett játékkal), nyitottam egy újat és JÓ! MI a .. meghülyül a mentéstől a játék?
2019. nov. 29. 23:28
2/6 A kérdező kommentje:
Vissza tettem, megint szar. Létezik erre valami megoldás? Elmentem, és játék ujra indítás után szar.
2019. nov. 29. 23:31
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, Steames.
2019. nov. 29. 23:49
5/6 MGéza válasza:
Túlmelegedés? Ingadozó áramellátás? Valami hasonlóra tippelnék. Játékhoz van elérhető patch? Ha igen akkor telepítetted?
6/6 A kérdező kommentje:
Minden indításnál módósult az a fájl ami a beállításokat menti (profile.bin) és 24Hz es képfrissítéssel indult. Úgy orvosoltam hogy minden indítás elött törlöm ezt a fájlt. Köszönöm a segítségeket.
2019. nov. 30. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!