Jó, de gyakorlatilag mindegy szerintem. Nézd meg az írási sebességet, max az számíthat ha valami komolyabb fényképezőbe szánod, de egyébként inkább menj kocsmázni a maradék négyezer forintból :)
2010. júl. 19. 12:53
2/14 anonim válasza:
Egyik haver egyszer elmagyarazta hogy azok a SanDiskek jobbak, sajnos mar nem emlekszem ra hogy miert.Amugy a SanDisk nem rossz marka, szerintem nem veletlen hogy ok dobtak piacra az elso 32 gigas microSD kartyakat.
2010. júl. 19. 12:59
3/14 anonim válasza:
Sandisket ne vegyél, azokat gyárilag fertőzik Boot szektor hackkal, hogy az adattára mellett virtuális CD-romot is feltegyen a gépedre, amin lefut egy "Vegyél mégtöbb sandisk terméket!" idegesítő marketingablak minden egyes csatlakoztatáskor.
Mobileszközök emiatt nem tudják felismerni ezeket a kártyákat.
2010. júl. 19. 13:06
4/14 A kérdező kommentje:
csak 400 Ft a különbség, nem 4000..akkor az olcsóbbat venném:) A SanDisknél 15MB/Sec az olvasási sebesség, 9 az írási, a Kingston pedig class 4-es, ami elvileg min 4 Mega/Sec-et jelent. Létezik, hogy ilyen lassú? Van egy régi 2GB-os kártyám (Kingston elite pro), azt 22 megával lehet olvasni, és 17-tel írni.
Panasonic DMC TZ10es fényképezőbe lesz, HD-ben tud videot felvenni (720p). Ehez elég egy class 4-es kártya?
2010. júl. 19. 13:10
5/14 A kérdező kommentje:
Harmadik válaszoló: Nem pendriveot akarok venni, láttam már én is ilyet, amit írsz pendriveon, de le lehetett irtani. Kizártnak tartom, hogy egy sansisk memóriakártyát ne lehetne használni egy fényképezőben.
2010. júl. 19. 13:13
6/14 anonim válasza:
Amit a 3. válaszoló írt az tényleg hülyeség....nekem a mobilomban SanDisk van és teljesen meg vagyok elégedve vele....
2010. júl. 19. 14:04
7/14 anonim válasza:
De a Kingston örök garanciás, nem? Én azt venném.
2010. júl. 21. 09:40
8/14 anonim válasza:
nekem a telomban Kingston memokari van, 4GB MicroSD és már kb 2éve használom, naponta írok rá, másolok róla, formázom, szóval strapabíró:)
2010. júl. 21. 11:23
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, a Kingston minőségével, és strapabíróságával semmi bajom nincs, nekem is az van/eddig az volt. A baj az, hogy a Kingston cl4-es, ami 4MB/sec, a SanDiskre pedig az van írva, hogy 15MB/sec, kérdés, hogy ez mennyire tartós, ill az adott 16 gigás Kingston tényleg ilyen lassú-e. (Persze láttam gyors Kingstont, de az jóval drágább volt)
2010. júl. 21. 13:18
10/14 anonim válasza:
szerintem kingstont vegyél egy 1000-80000ft-os fényképezőgépbe 80000ft tól felfelé sandiscet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!