Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ÜDV! Érdeklne, hogy működhet-e...

ÜDV! Érdeklne, hogy működhet-e a következő rendszer?! :

Figyelt kérdés

Egy Switchez csatlakoztatnék 1 NAS-t és 8 laptopot. Aztán a NAS-hoz csatlakoztatnék 1 külső winchestert (2TB-osat). Ezen a Winchesteren telepített játékok lesznek.

A kérdés:

Tudunk-e úgy lanozni, offline, internet nélkül, hogy a NAS-ra rácsatlakoztatott külső winchesterről fusson mind a 8 gépen az adott játék? A játékok a GTA1 szinttől az egészet 50gb-os játékokig vannak betervezve.

Az eredeti verzó az volt, hogy veszek minden géphez külsön külső HDD-t.

Most ismerkedtem meg a NAS-sal, kb. 5 perce, túl sokat nem tudok róla. Annyi a lényeg, hogy ha pl 5TB-os winyóból nem 8-at,hanem 1-et veszek, akkkor százezreket tudok spórólni, ami azért nagyon nem mindegy.

Mivel ez a NAS számomra egy olyan technológia, amiről ezelőtt sosem hallotam, így minden információmorzsát szívesen fogadok!

Köszönöm előre is azoknak a profiknak akik már benne vannak ebben a dologban és tudnak segíteni!

2019. nov. 28. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden gépre egyedileg kell telepíteni, regisztrálni a legtöbb játékot, de lehet, rosszul gondolom... Ezért tán nem működhet...
2019. nov. 28. 19:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Vegyünk alapul egy GTA1 nevű már ingyenes játékot, ezt úgy tudom nem kell regisztrálni, így talán elég 1 winchesterre telpíteni, de lehet én is rosszul gondolom. :D
2019. nov. 28. 19:51
 3/3 Argloss ***** válasza:
100%

Lehetséges NAS-ról játékokat futtatni, de 8 gépen egyszerre, no meg ugyanazt a játékot már valószínűleg bajos lesz.

Probléma lesz a hálózat meg a HDD sebessége is, meg az is valószínű, hogy egyes fájlokhoz nem lehet majd hozzáférni miközben egyik gépen fut már a játék.

2019. nov. 28. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!