Melyik ez az oldal?
Ahova ugye be kell gépelni a GPU-d és a CPU-d és kiírja hogy van-e limit valamelyik oldaról és annak a százalékát...
Előre is köszönöm a választ! :)
Bár ez abszolút nem releváns, ha én most 1050Ti-t tartok egy 1600 mellett attól még a CPU teszi a dolgát ha olyan feladatot végzek 2070 nélkül is...
Én mondjuk soha nem mentem rá fel így direktbe, csak beírom a googlebe pl. hogy "intel i3-9100 gtx 1060" és a találatokból hívom meg.
- Önmagában valóban nem lenne értelme, de az oldal játékonként mért sebességeket is ad vissza, így azért ha nem is pontosan de +-5%ban helyes értékeket ír.
Az meg külön jó hogy össze lehet hasonlítani, mi lenne ha a procit kicserélnéd egy másik típusra :)
Persze az extrém helyzeteket nem kezeli (2Gb. ram van a gépedben az RTX 2080 SUPER mellett, de nem is hülyéknek csinálták az oldalt gondolom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!