Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Huawei telefonomra 2021-ig...

Huawei telefonomra 2021-ig van garancia. Kicsit repedt a kijelző, meg az alsó mikrofon elromlott. Kb fél éve vettem a telefont az EMAG-on, garanciálisan javíttathatom?

Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem.
2019. nov. 26. 11:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért egyértelmű? Van rá garancia, nem lett benne semmi cserélve, repedt, meg gyárilag szar az alsó mikrofon. Miért lenne az?
2019. nov. 26. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert a repedés, és az abból adódó mikrofon gond a te hibád, és mint ilyen, nem garanciálisan javítható.
2019. nov. 26. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elolvasnám a Huaweii és az eMag garanciára vonatkozó feltételeit.
2019. nov. 26. 12:04
 5/8 A kérdező kommentje:

"Mert a repedés, és az abból adódó mikrofon gond a te hibád, és mint ilyen, nem garanciálisan javítható."

Egy hajszálrepdés a kijelzőn hogy befolyásolná a mikrofon működését?

2019. nov. 26. 13:36
 6/8 A kérdező kommentje:

"Kicsit repedt a kijelző, meg az alsó mikrofon elromlot"

Te ebből azt szűrted el, hogy a repedt kijelző miatt romlott el a mikrofon?

2019. nov. 26. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyből megállapítják, hogy van egy repedés a kijelzőn, tehát a telefon nem rendeltetésszerű fizikai behatásnak volt kitéve, innentől kezdve nem érvényes rá a garancia, teljesen mindegy, hogy mi romlott el.
2019. nov. 26. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:

"nem rendeltetésszerű fizikai behatásnak volt kitéve"

Nem mindíg ez az oka, én azért cseréltem telefont, mert repedések keletkeztek rajta, amitől egy idő után nem érzékelte az érintést mindenhol, pedig soha nem ejtettem le és mégis.

2019. nov. 26. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!