Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Z390 egy i5 6400-zal?

Martontothxd kérdése:

Z390 egy i5 6400-zal?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Új konfigot építek, már minden megvan, csak a 9. generaciós proci nincs. Az alaplap egy Z390 Aorus Elite. Ami ugye papíron a 8. és 9. gen-es cpu-kat támogatja. Az előző procim egy i5 6400. Megoldható valahogy, hogy azt beleteszem és bootolni is fog?

Ez addig lenne szükséges, amíg nincs meg az új processzor. Előre is köszi. Sziasztok!

2019. nov. 25. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok. Ha 144fps a cél PUBG-ben, akkor arról már most tegyél le. Irreális cél bármilyen GPU-t is használsz. Stabilan tuti nem fogja tudni tartani ezt az fps értéket a játék.
2019. nov. 26. 10:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Rengeteg de tényleg rengeteg tesztet néztem. Egy 2080S fix 144-et simán produkál.

Full HD-s felbontás és comp beállítások mellett! Persze biztos vannak olyan helyek ingame, ahol kissé megesik az fps, vagy esetleg olyan szituációk, de nagyrészében 144 felett tud maradni! Ez volna a lényeg számomra :)

2019. nov. 27. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!