Anonymus9996 kérdése:
Milyen vízhűtést vegyek az Intel Core i7-9700K Octa-Core 3.6 GHz LGA1151 processzorhoz? (leginkább nzxt-t akarnák, de abból se tudom hogy melyiket kellene venni hogy teljesen lebírja hűteni)
Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 16:40
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy meddig húzod. Az pedig az alaplaptól függ, hogy meddig lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
De hogy érted hogy meddig húzom? Meg ha addig húzom ameddig lehet mert az alaplap bírná, akkor milyen hűtést ajálnsz?
2019. nov. 24. 17:48
3/5 anonim válasza:
Ha kompakt vízhűtést szeretnél, én az Enermax Liqmax II 240-et vagy az ARCTIC Liquid Freezer 240-et tudom ajánlani. Ott aztán tuti, hogy nem a hűtő lesz a szűk keresztmetszet OC-nál. Vehetsz NZXT-t is persze, csak szerintem nem jobbak annyival, amivel többet elkérnek érte. Talán a sok jótállás miatt lehet érdemes elgondolkodni rajt, ha találsz olyan boltot, ami meg is adja, és meghibásodás esetén nem kell külföldre postázgatni, mert az megint csak nem éri meg.
4/5 anonim válasza:
De meddig bírja az alaplap? Írd már le a pontos típusát.
5/5 A kérdező kommentje:
Akarok majd új alaplapot venni, szóval az majd elfogja bírni teljesen! Szerintetek ezek jók? És ha igen, akkor ez a kettő közül melyiket vegyem meg? NZXT Kraken X62 2x140mm (RL-KRX62-02) vagy NZXT Kraken X72 3x120mm (RL-KRX72-01)?
2019. nov. 26. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!