Asztali gép: PC speaker hangja hangkártyán szól, miért lehet ez? (bővebben lent)
Ez egy asztali számítógép.
Hangkártyába fülhallgató van dugva, a PC speaker hangja is azon szól, egyébként maga a PC speaker nem szól, tehát kívülről semmit sem lehet hallani. Notebook-nál tapasztaltam ilyet.
Miért lehet ez?
Cél lenne hogy a normál PC speaker pittyegjen. Soha egyik asztali gépnél se tapasztaltam ilyet hogy hangkártyán át szólna.
Ez nem válasz a kérdésre.
Én leírtam a hibajelenségre a választ.
de hogy örülj, leírom az okot is, remélem erre vagy kiváncsi.
Szóval az ok. El van állítva a BIOS-ban a speaker.
Így megfelel okoska ?
Nem igazán. :-)
Szeretném, ha a házban lévő PC speaker-en pittyegne. Hardverileg el lehet állítani, hogy fizikálisan a hangkártya fülhallgató-kimenetén szóljon: kötve hiszem.
Nem írtad, hogy az elejétől így működik vagy csak most kezdte ezt csinálni! Ha azt akarod, hogy rendesen működjen akkor ahhoz le kell venned a ház oldalát, hogy ezt megtehesd, ha ez meg van akkor keresd meg az alaplapon "seaker" írást és arra rászúrod a "speaker" jelölésű kábelt és kész!
Itt vannak képek segítségül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!