Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb és legtovább...

Melyik a legjobb és legtovább kitartó egér 15-20ezer Ft között?

Figyelt kérdés
Szevasztok! Jelenleg egy Logitech G203 egeret használok, 2017. szeptembere óta. Az egérpadom egy Logitech G240. Az a gondom, hogy az egér 2-3 hónapja néha-néha többet kattint a bal klikkel, mint ahányszor lenyomom, azért ez 2 év használat után elég röhejes, hiszen még a pár ezres vacakok is tovább szokták bírni, nem beszélve arról, hogy keveset is játszok, így nincs kitéve olyan hihetetlenül sok használatnak ez az egér. Így akárhogy is nézzük, nekem elég nagy csalódás a Logitech-nek ez az egere tartósság szempontjából, mikrokapcsolókat meg nincs kedvem rendelgetni bele meg forrasztgatni 2 év használat után, akkor inkább vennék a közeljövőben egy komolyabb, tartósabb egeret. Én jelenleg a SteelSeries, a Zowie és az ASUS egerek valamelyikén gondolkodom, milyet lenne érdemes venni? Maximum 15-20ezer Ft lenne, amit rászánnék, többet számomra felesleges, főleg ha pár éveket se bírják. A régi egerek sokkal tovább bírták még több használat mellett is. Van valakinek tapasztalata abban, hogy a fentebb leírt márkák egerei nem haldoklanak 2 év használat után? Akármelyik márka is lenne, az egérpadom (a G240-es Logitech) maradhatna szerintem. Hasznos lenne néhány vélemény, tapasztalat, tanács, előre is köszönet Nektek!

2019. nov. 24. 01:38
 1/1 anonim ***** válasza:
60%
5eFt alatt vegyél egeret. Abból 4-5 darabot is elfogyaszthatsz ugyanannyi pénzből, így összesen az olcsóbb tovább tart..
2019. nov. 24. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!