Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennyiből rakjatok össze egy...

Ennyiből rakjatok össze egy jó gépet!?

Figyelt kérdés
HD filmnézésre, játékra (évekig legyen elég erős ha lehet!), mindennapi használatokra, jól nézzen ki, legyen benne jó DVD/CD iró/oévasó ami BluRay-t is olvas. Ipon.hu'n rakjátok össze, max 400 000 forint értékbe, monitor és Windows 7 ultimate 64bit-tel. Inkább Intel mint AMD.
2010. júl. 19. 01:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

he?

miért mi rakjunk össze, ha neked kell:D

2010. júl. 19. 02:14
 2/13 anonim ***** válasza:
utald át a négyszázezret, és már rakom is :D
2010. júl. 19. 03:06
 3/13 anonim ***** válasza:

ITT nézz körül :

[link]

A DVD-írót kicseréltetheted, van náluk op.rendszer is, fel is teszik a gépedre...

Monitort meg az Extrem-nél vegyél, ott van 72 órás pixelgarancia.

2010. júl. 19. 03:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Utald át a pénzt nekem, megveszem magamnak a gépet majd eljössz hozzánk és megnézheted, de el nem viheted:D
2010. júl. 19. 07:20
 5/13 anonim ***** válasza:

bocs hogy nem írtam le :D:

AMDs Konfig (hátha megtetszik)

[link]

Inteles konfig:

[link]

2010. júl. 19. 08:16
 6/13 P.O.C. ***** válasza:

Kérdezz itt:

[link]

Korrekt válaszra számíthatsz, szakemberektől.

2010. júl. 19. 10:06
 7/13 Teknős2000 válasza:
2010. júl. 19. 10:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzből inkább vegyél 150-200 ezerért egy olyat, ami minden játékot visz, majd két év múlva ugyanennyiből egy másikat, ami szintén minden játékot visz. Ez évekig jó lesz, és az elsőt eladhatod mikor veszed a másikat, még pénzed is marad.

Én elhiszem, hogy van nálatok pénz dögivel, de az sem ok rá, hogy elszórd... (kivéve ha nekem adod :D)

2010. júl. 19. 10:16
 9/13 P.O.C. ***** válasza:

Igen, ebben van valami, ha most megveszel 400 rugóért egy gépet, 2 év múlva szinte az is ugyan ott fog tartani, mint egy kétszázezres. Mivel addigra ki tudja hová fejlődnek a játékok "DirectX 13 ?! :D" Szóval sokkal nagyobbat buksz rajta.

Bár ki tudja, 2 év alatt nagyon még sok minden történhet. Lehet annyit fog érni a Forint, mint a 30'-as években a Pengő. :P

2010. júl. 19. 11:10
 10/13 anonim ***** válasza:

10:16-tal értek egyet teljesen.

De neked hiába is mondják mert olyan szinten el vagy kényeztetve hogy egyiken be, másikon ki. De legalább a szüleidnek lehetne annyi eszük.

Gyenge havi fizetés meg 70ezer forint, aki költ rezsire autóra, stb kötelezettség, annak marad a végén 5 ezer forint.

Te meg lefogadom otthon nem segítesz a házi munkába, visszakaffogsz a szüleidnek, aztán ha az iskolába meglesz a 3-mas átlag kapsz egy fél milliós gépet.

Mert érteni nem értesz hozzá, a gyik-en kérdezed, sőt már szinte parancsolod hogy más rakjon össze neked 400ért egy gépet, mert még arra is lusta vagy te keresgélj...

Nem kioktatni akarlak, de biztos vagyok benne hogy tizenéves vagy, és hát mit mondjak elég rossz fele fejlődsz.

Nem azért, de ezt biztos hogy más is így látja.

300ért már olyan gépet lehet venni hogy behugyozól, de neked nem elég.

2010. júl. 19. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!