Ryzen 5 2600 + RTX 2070 super pàros működő lesz egymàssal?
Figyelt kérdés
Ryzen 5 2600 processzor mellé szeretnék egy RTX 2070 super ventus oc t. A processzort cserélni fogom idővel, de érdekel hogy milyen mértékben fogok hàtrànyba kerülni a jelenlegi ryzen 5 2600 pàrositàsàval. Rx580 nitro 8gb ról lesz vàltàs. Még az érdekelne hogy az rtx2070 super javítana a stream minőségen?2019. nov. 22. 19:17
2/6 anonim válasza:
Mi az hogy milyen mértékben fogsz hátrányba kerülni??? Mégis mihez képest?
Vagy jól sejtem ez megint egy hírhedt bottleneck kérdés lenne? Milyen monitorral játszol?
A stream minősége inkább a nettől és a procitól függ szóval az nem lesz szebb ha a játékon ugyanazok a beállítások.
3/6 A kérdező kommentje:
Nos 144hz monitor ami rendelkezésemre àll. Nem vagyok szaki csak érdekelt a dolog mivel mindenkinek az szajkózza, hogy ahhh gyenge ez a proci a kàrtyàhoz meg vegyél ryzen 7 3700x vagy ryzen 5 3600 mert a ryzen 5 2600 szar lesz. Streamre visszatérve akkor minek mondjàk, hogy az Rtx ben van valami új kódoló ami a stream minőségét segíti
2019. nov. 22. 19:41
5/6 A kérdező kommentje:
Huuuh ennek örülök :) nem tudom akkor minek kötözködtek a vg+cpu kombinacióval... Na sebaj
2019. nov. 22. 20:31
6/6 anonim válasza:
Nos egy 3600 al vagy 3700X el nyilván több FPS lenne de azért ahol a 2070 super bírja ott a 2600 is fogja simán 100 FPS körül arra meg nekem senki ne mondja hogy zavaróan kevés képkockaszám :D. Szóval szerintem is jó leszel ezzel. Meg ugye ha nem rossz az alaplapod később egy 8 vagy 12 magos Ryzen 4000 es procira is válthatsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!