Milyen mini-itx alaplapot, memóriát, tápot, házat javasolnátok az alábbi konfighoz?
Az alábbi alkatrészek már fixek:
-INTEL Core i5-9400F
-GeForce RTX 2060 8GB GDDR6 SUPER GAMING OC PCIE
-SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus
Amin még gondolkozom:
-háznál, ha nem mini-itx -> COOLERMASTER MasterBox Q300L
-ha mini-itx -> nzxt h200i (fehér)
Kérdés: szerinted melyik ház néz ki jobban, ill. a mini-itx-hez milyen alaplapot javasolnátok kb.30 ezer körül?
-memória -> HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz HX426C16FB2K2/16
Kérdés: mi a különbség a fenti és eközött a memória között? ez látom CL13, de feszültség eltér, melyik jobb? Kingston HyperX Predator 16GB DDR4 2666MHz HX426C13PB3K2/16
-tápegység:
Bitfenix formula 550W gold-ot néztem ki először, de lehet inkább modulárisat vennék, Seasonic Focus Plus 550W gold jobb lenne?
Mindkettő jó választás. Még esetleg ezt ajánlom, a fél-modul valamivel valamivel drágább:
A házhoz: Az NZXT kicsit profibb ház, szerintem jobban is néz ki, bár én nem fehérben venném, de ez ízlés dolga. A Masterbox amolyan tisztességesebb vastagságú lemezház, a beárazáson is látszik hogy nem egy kategória a kettő.
Alaplapból MSi-t javasolnám, mortal, bazooka, tomahawk, de kb bármelyik jó, ezt a procit bőven kiszolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!