Videokártya (VGA), szerviz gyanús?
Egy majdnem 3 éves RX 480-am van (még van rá garancia) és úgy egy hete kezdte el azt, hogy komolyabb játékok esetén hirtelen megadja magát a kártya. Kiírja a monitor, hogy "No vga signal" de a kátya az pörög tovább, csak a monitor elsötétül és az egész gép használhatatlanná válik, csak a hard reset segít és éleszti újra.
Nem hagyott nyugodni a dolog, letöltöttem a 3DMarkot és amikor elindítottam egy tesztet (közepes gépek számára), elindult a teszt és újra megadta magát a kártya. Mintha elérne egy bizonyos teljesítményt vagy nem tudom és meghal.
Kitisztítottam a számítógépet, a rendszer picit gyorsabb lett de a hiba továbbra is fenn áll. Szerencsére még most a sima netezgetést, gagyi játékokat elviszi, de ha felpörög, akkor vége...
Szerviz hiba lehet szerintetek? ( AMD Settings is fent van, legújabb driver.) Eddig semmi baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!