Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem tudok a bios menu-be...

Nem tudok a bios menu-be lépni telefonon?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma megtaláltam a régi telefonomat és gondoltam hogy ki rootolom és elszórakozgatok vele:)(sony xperia e4 e2105) már mentem volna a biosba, megpróbáltam ahogy mondták (bekapcsológomb+hang le), háromszor rezzent, utána be bootolt a telefon csökkentett módba. Pedig én a bios-ba szerettem volna menni.. valami tipp hogy mit csináltam rosszul? Remélem belefut valaki android zseni:DD

2019. nov. 18. 23:05
 1/4 Alex Fly ***** válasza:
31%

Valami zavart érzek az erőben...

A mobiltelefonokon nincs BIOS.

Ha a bootloadert akarod elindítani, akkor nézd meg az XDA-t, hogy az adott midellnél ez hogy működik.

2019. nov. 19. 04:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
És az ilyen akar rootolni :D
2019. nov. 19. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
kösd rá egy klaviatúrára aztán nyomkodd az f2 vagy deletét :D
2019. nov. 19. 09:49
 4/4 SIDLER22 ***** válasza:
100%
Sokan rosszul csinálják. Attól függetlenül, hogy azt írják egyszerre kell megnyomni. Mindig a bekapcsológombot nyomd meg utoljára. És bármit is írnak nézd meg, hogy mit ad ki a felső hangerő gombra meg mit ad ki az alsóra.
2019. nov. 19. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!