Egy Intel Core i7-4702hq meg tud hajtani egy gtx 1050ti-t?
Figyelt kérdés
Vagy maradjak a gtx 750 ti 4gb-nál, vagy esetleg egy jobb videokártyát is meg tudna hajtani? Vagy válasszak valamit AMD oldalról? (ha az utóbbi légyszíves írjátok meg, hogy milyet!)2019. nov. 18. 21:47
1/13 anonim válasza:
A videókártyát nem a processzor hajtja meg !!!!
2/13 anonim válasza:
Nyilàn elkerülte a figyelmed, hogy minden program esetèn külön meg van adva a cpu ès vga követelmèny, szòval iq 60 felett nem lenne olyan nehèz ràjönni, hogy programonkènt vàltozik az igèny mindkèt alkatrèsz esetèn külön-külön. Olyan hogy "kihajt" nem lètezik.
3/13 anonim válasza:
Jajistenem... Megint a kihajtás miatt hőbörögtök. Én túltettem magam rajta, nyilvánvaló, hogy a kérdező mire akart kilyukadni. Ez több mint évtizedes téma, sosem lesz vége. Ha valaki a kihajtja e kérdést teszi fel, egyértelmű.
Kérdező: igen. De ha javasolhatnám, azt a kártyát felejtsd el. Annyiért jóval erősebbet vehetsz. Én rx 570-580-at vennék.
4/13 anonim válasza:
Ez nem hőbőrgés. Ezért van ennyi vízfejü hülyegyerek, és ezért beszélnek ennyi ostobaságot, mert ráhagyjuk a dolgokat.
5/13 anonim válasza:
Ez megy több mint tíz éve, ezért felesleges a szócséplés. Ha egy ilyen kérdés van, rendben el lehet magyarázni ha még nem fáradtatok bele mint én, de akkor választ is írjatok. Mert fentebb egy választ sem láttam, csak okítást.
6/13 anonim válasza:
Ahogy látom mister 81% te se igen mondtál semmi érdemlegeset. Magyarázd akkor el TE! Ja hogy belefáradtál ? Épp úgy mint mi. Egal.
7/13 anonim válasza:
Írtam fentebb, mit érdemesebb a 1050 ti helyett vennie. Mi ebben az érdemtelen?
8/13 anonim válasza:
Ja, mondjuk sok 81 százalékos van név nélkül ez igaz, nemtudhattad, hohy azt is én írtam.
9/13 anonim válasza:
De még mindig nem vágjuk, hogy mi is van ezzel a "kihajtás" dologgal.😂
10/13 anonim válasza:
Mit nem lehet ezen nem vágni? Nyilvánvalóan baromság. Csak én már oktatgatás helyett válaszolok is inkább. Én is sokszor okoskodtam már, de falrahányt borsó. A kérdezők többsége képtelen befogadni az olyan szavakat, hogy bottleneck, vagy cpu/gpu arányoság stb... Így én már ezzel nem fárasztom magam. Laiukusok, és azzal, hogy ezerszer leírjátok nekik mi a bibi, pont le****ják. Na mit vkeráljak még itt? Most már meg van a tantusz? 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!