Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megérné venni egy...

Szerintetek megérné venni egy 2011-es macbook pro I7-et?

Figyelt kérdés
Nem volt még macbookom, nem értek hozzájuk de látom hogy nagyon tartják az árukat. Szerintetek jó vétel lehet a kora ellenére is? Szokott bajuk lenne, vagy elromlani valamijük?
2019. nov. 17. 22:49
 1/6 fukapapa27 ***** válasza:
Hát ha az a terved, hogy őskövületet vegyél azon a pénzen amin már szerintem vehetnél egy mostani felállású laptopot akkor vedd meg! :)
2019. nov. 18. 00:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Az àruk lehet, hogy tartjàk, de egy 9 èves gèp attòl mèg egy kalap sz.rt se èr, akàr mac akàr nem.
2019. nov. 18. 02:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy miért vennél egy őskövületet?
2019. nov. 18. 03:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Dehogy érné meg.

Mégis mit akarnál egy 9 éves géppel kezdeni?

2019. nov. 18. 07:30
 5/6 MGéza ***** válasza:

Ugyanúgy elromolhatnak mint bármelyik PC, azokban is ugyanaz a hardver van, más szoftveres körítéssel. A rég lejárt garancia na meg hogy Apple, főleg nem könnyítené meg a dolgodat ha javíttatni kéne.

Az i7 azért i7, ha még 8-9 éves is, a Mac OS jobban van optimalizálva mint a Windows, kevésbé bánik pazarlóan az erőforrásokkal, tehát ha nem is lesz gyors, de vállalhatatlanul lassú sem azért.

Ettől függetlenül természetesen az előttem szólókkal értek egyet, inkább egy mai, korszerű belépő szintű laptop kéne neked, amennyiért ezeket árulják, bőven kapsz jót. Persze csak abban az esetben, ha munka vagy más okból csakis laptop jöhet számításba.

2019. nov. 18. 09:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat! Csak felajánlottak nekem egyet és elgondolkodtam rajta, mert még sosem volt macbookom, de szerintem is sok az a 9 év.
2019. nov. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!