Ez jó monitornak számít gamingre + egyéb használtra?
Vagy valami titkos probléma, pl a színek nem jók rajta, vagy rossz az anyagminőség, vagy igazából nem is tud 165hz -et rendesen?
az aoc baromi neves márka
nekem c24 van, imádom
155 k kiadni egy tn paneles 24 inches monitorért
Szerinten ezért az túl sok ha 165hz ha nem
Az AOC már akkor katódsugárcsöves tv-ket gyártott mikor a nagyszüleid még csak gondolatok voltak egy zacskós tejben. Ráadásul az LCD panelek fejlesztésében is nagy szerepet töltenek be, sok más gyártó AOC panelekkel szereli a monitorait tv-it.
Ezt a monitort csak akkor vedd meg, ha a G-Sync-et ki is tudod használni. Mivel a G-Sync miatt ilyen drága, ergo prémium kategóriának számított pár éve mikor kijött.
#4: De qhd, van gsync, van rendes állítható álvány.
És úgyis elölről nézném, tehát nem baj, ha oldalról nem látszik rendesen.
jó, akkor mondom mégegyszer hogy megértsd:
az aoc baromi jó cuccokat gyárt általában
ez a 2016-os valami meg egy kifutott szar ma már, főleg ezért a pénzért...
nem csökkentettek az árán, úgyis akadnak ilyen halak, mint te akik megveszik, hogy finoman fejezzem ki magam (mert méglejjebb leszek pontozva)
jó cuccokat gyárt, de ez amit linkeltél ez ma már egy szar, és nagyon nem éri meg
engem nem érdekel ha megveszed, max csak röhögök egyet, hogy milyen lúzer vagy, hogy ennyi pénzt kiadsz egy ilyen szarért
attól függ, hogy mire jó...
vannak jó monitorok gaming-re... de ahhoz vas is kell, ami 4-500 ezer ft
sokan szeretik az asus rog szériáját, vagy az acer predatort....
sokféle van, sokféle kijelzővel, különböző felhasználásra, különböző játékokra... így erre a kérdésre nem lehet választ adni, hogy mire jó, mindegyik arra jó, amire szánta a gyártó
én elégedett vagyok tökéletesen 55 ezerért az aoc c24-emet, az is gamer monitor, csak kisebb... full HD felbontású
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!